Gratis stand-up i København

Hver torsdag kl 20.00

Stand-up på Københavns ældste stand-up bar, hver torsdag kl. 20.00!

Stand up København Den Glade Gris

Tag vennerne med til en aften fyldt med grin og godt humør når vi hver torsdag kl. 20.00 åbner dørene og inviterer indenfor til gratis stand-up i stuen på Den Glade Gris. Vi elsker stand-up og er et af de få steder i København hvor du kan træne lattermusklerne helt gratis, mens du naturligvis kan nyde en kold øl eller sjus fra baren til halv pris. Den Glade Gris er et af de ældste steder i København som viser stand-up. Det er hos os mange af de kendte komikere startede deres karriere og kom og prøvede deres nye materiale af.


Vi har for tid til anden besøg af både Mick Øgendahl, Nicolai Stockholm, Frank Hvam og mange andre. Hos os er der både plads til de etablerede komikere som øver nyt materiale til deres kommende shows, men der er også altid plads til upcoming navne. Så hvis du har en komiker gemt i maven og gerne vil prøve kræfter med scenen, så kom til stand-up og aftal en dato med vores vært.


Det koster ikke noget at komme forbi og grine med os – så der er ingen grund til at blive hjemme! Det er ikke muligt at reservere et bord, så kom i god tid. Vi åbner dørene kl. 18.00, hvor du er meget velkommen. Du er altid velkommen til at booke et bord hvis festen skal fortsætte på dansegulvet på 1. sal. Her kan du også få gode tilbud på drikkevarer til dig og vennerne for at få festen startet. Hvem der optræder, er en overraskelse – men vi garanterer det bliver sjovt!Læs mere om Den Glade Gris’ ugeprogram her