Livemusik

Livemusik DenGlade Gris København

Hver fredag og lørdag, fra kl. 22, er der livemusik i stuen, når vores husband, Warm-up Duo, spiller op til lir! Der er halv pris indtil midnat, så sving forbi til god musik, kolde øl og en lille dans!

JAM NIGHT

Hver torsdag, fra kl. 23.00, er der JAM NIGHT i stuen med vores faste husorkester. Gemmer du på et musikalsk talent i maven, så har du chancen for at prøve det af på JAM NIGHT! Bare hiv fat i en af vores søde musikere, så kan du give et nummer med bandet.

Quiz

Hver onsdag kl. 20.00 kan du og vennerne teste jeres paratviden af til vores Quiz på 1. salen. Vi dyster i forskellige temaer, og I kan både vinde rundepræmier og selvfølgelig den ultimative 1. præmie!

Skal festen fortsætte efter quizzen, kan du med fordel booke et bord til dig og vennerne. Det er ganske gratis, og I kan spare masser af penge på drikkevarer.

Book bord

Stand-up

Hver torsdag kl 20.00

Tag vennerne med til en aften fyldt med grin og godt humør når der er stand-up i stuen, hvor du kan opleve en masse komikere teste deres materiale af. I 2 timer kan du og vennerne få rørt lattermusklerne til både garvede og up-coming komikere.

Det koster ikke noget at komme forbi og grine med os – så der er ingen grund til at blive hjemme!

Hvem der optræder, er en overraskelse – men vi garanterer det bliver sjovt!

Står du med en indre komiker i maven og vil du gerne prøve kræfter med scenen? Så kom til stand-up og aftal en dato med vores vært.


Læs mere om vores torsdags stand-up her