Livemusik

Livemusik DenGlade Gris København

Hver fredag og lørdag, fra kl. 22, er der livemusik i stuen, når vores husband, Warm-up Duo, spiller op til lir! Der er halv pris indtil midnat, så sving forbi til god musik, kolde øl og en lille dans!

JAM NIGHT

Hver torsdag, fra kl. 23.00, er der JAM NIGHT i stuen med vores faste husorkester. Gemmer du på et musikalsk talent i maven, så har du chancen for at prøve det af på JAM NIGHT! Bare hiv fat i en af vores søde musikere, så kan du give et nummer med bandet.

Du kan altid få halv pris hele aftenen, så der er ingen undskyldning for ikke at tage vennerne med ned til lækker torsdagsmusik!

Book bord

Skal dig og vennerne fortsætte festen på Grisen, efter musikken, så kan I med fordel booke et bord. Det er ganske gratis, og der er masser af håndøre at spare på drikkevarer! Læs mere om boooking her

Book bord

Quiz

Hver onsdag kl. 20.00 kan du og vennerne teste jeres paratviden af til vores Quiz på 1. salen. Vi dyster i forskellige temaer, og I kan både vinde rundepræmier og selvfølgelig den ultimative 1. præmie!

Under quizzen er der CULT Shaker og Mokaï til en flad 10’er, og hele natten kan du få halvpris i baren – så der er ingen grund til at blive hjemme!

Skal festen fortsætte efter quizzen, kan du med fordel booke et bord til dig og vennerne. Det er ganske gratis, og I kan spare masser af penge på drikkevarer.

Book bord
Karaoke København Den Glade Gris

Karaoke

Kom og giv den gas til dine yndlings hits på Grisens nye anlæg! 
Karaoke tirsdag – Det nye, det spændende, det vandvittig sjove DU fremover skal bruge din tirsdag aften på!

Vi har udvalgt systemet nøje, så du får den bedst mulige oplevelse – og med alle sange som hjertet begærer.
Det koster gratis at deltage og anlægget tilgængeligt i hele åbningstiden. Hvis du vil give den gas foran vennerne, skal du  blot gå op til Karaoke-værten, ønske en sang, OG give den MAX gas!

Alle modige solister og grupper der hopper op på scenen og synger, får en drinkbillet fra Grisen som tak, for en – HELT SIKKERT – fantastisk stemning!

Ses vi?

Stand-up

Hver torsdag kl 20.00

Tag vennerne med til en aften fyldt med grin og godt humør når der er stand-up i stuen, hvor du kan opleve en masse komikere teste deres materiale af. I 2 timer kan du og vennerne få rørt lattermusklerne til både garvede og up-coming komikere.

Det koster ikke noget at komme forbi og grine med os, og du kan få halv pris i baren – så der er ingen grund til at blive hjemme!

Hvem der optræder, er en overraskelse – men vi garanterer det bliver sjovt!

Står du med en indre komiker i maven og vil du gerne prøve kræfter med scenen? Så kom til stand-up og aftal en dato med vores vært.


Læs mere om vores torsdags stand-up her