Sport

Den Glade Gris viser ALT slags sport på masser af TV-skærme !

Gå ikke glip af de store kampe og vores gode tilbud: tilmeld dig Sportsfan på Den Glade Gris

Altid åbent i “stuen”, ved store sportsbegivenheder i 2 etager. Vi er af AOK kåret til Årets Sportsbar tre år i træk  (2013, 2014 & 2015) og har altid svinebillige priser i baren, når der vises sport (i week-end til kl. 23.00)

Fodbold er der mest af!
Engelsk fodbold vises alle lørdage og søndage. Tirsdage og onsdage vises udvalgte kampe fra alle spillerunder i Champions League (altid Manchester United og Barcelona). Landskampe med Danmark, Sverige og Norge vises i alle turneringer. Se mere detaljeret om hvad der vises og hvornår på vores facebookside.

Manchester United
Den Glade Gris er på 10 år. stambar for Manchester United fans.Vi viser alle Manchester United kampe i Premier League, FA-Cup, Capital One Cup, Champions League og lignende, samt laver fanarrangementer og konkurrencer i.f.m. kampene. Bl.a. har vi et ØL-lotteri, hvor hovedpræmien er en rejse for 2 til Man Utd kamp.

FC Barcelona følger vi i Champions League, samt enkelte kampe fra LA LIGA, fx. EL Clasicó. Barcelona vises i samarbejde med facebooksiden FC Barcelonacentralen.

AAB 
Den Glade Gris er også stambar for AaB fans (i samarbejde med FB gruppen ASC KBH)

 

byens-bedste-2013-14-15-logo