Sport

Den Glade Gris viser ALT slags sport på masser af TV-skærme !

Gå ikke glip af de store kampe og vores gode tilbud: tilmeld dig Sportsfan på Den Glade Gris

Sport er en stor del af Den Glade Gris – hold dig opdateret via ugeprogrammet på vores facebookside.

Altid åbent i “stuen”, ved store sportsbegivenheder i 2 etager. Vi er af AOK kåret til Årets Sportsbar tre år i træk  (2013, 2014 & 2015) og har altid svinebillige priser i baren, når der vises sport (i weekend til kl. 00.00)

Fodbold fylder mest!

Premier League og Champions League er altid på programmet samt selvfølgelig landskampe/slutrunder, hvor VM i Rusland bliver sommerens højdepunkt. Superliga og andre europæiske turneringer er også på programmet, se vores facebookside som er dedikeret til sport.

Super Bowl finalen i februar samt håndboldslutrunder i januar og december er også på programmet, vi følger ALLE nordiske hold når det gælder håndbold. Og vi er åbne for ønsker – er I en større gruppe der vil se en sportsbegivenhed, kontakt da vores booking på bookingkbh@dengladegris.dk.

Masser af skærme – ved store kampe i flere etager – gode rammer og ikke mindst billige bar-priser gør Den Glade Gris til (måske) Byens Bedste Sportsbar.

Danske Manchester United fans har kommet på Den Glade Gris i mere end 10 år – Vi viser ALLE Manchester United kampe (også uden for normal åbningstid). Vil du vide mere herom – se FB gruppen: Manchester United på Den Glade Gris.

Den Glade Gris er også Sportsambassade for såvel Sønderjydske som AAB fans i Superligaen –samt Islændinge, Svenskere og Nordmænd ved større nationale Sportsbegivenheder, se vores  facebookside for sport.

byens-bedste-2013-14-15-logo